nl en fr de it es

Nieuws

Uitbreiding Veredelingsruimte

Om zo goed en efficient mogelijk te veredelen en de kwaliteit van onze soorten te waarborgen, zijn we sinds december onze veredelings ruimte aan het vernieuwen.

meer »

Eigen grond transport

De kwekerijen worden door Satter Roses Transport aangeschafte walkingfloors voorzien van potgrond, daarnaast hebben we ook andere werkzaamheden voor deze trailers o.a. het vervoer van suikerbieten, veevoeders,etc.

meer »

Nieuwe aanwinst Transport

Sinds December 2016 zijn we in het bezit van een nieuwe DAF XF 510FT Super Space Cab

 

meer »

Geslaagde IPM 2013

IPM 2013

Satter Roses samen met Satter Orchids in 1 stand, zie de mooie combinatie met Potrozen en orchideeen! Het was een geslaagde IPM bedankt voor u komst en we zien u weer op de IPM 2014

meer »

Satter Roses Transport

Satter Roses beschikt sinds november 2012 over eigen transport.                           

2 LZV Combinaties met een een belading van maar liefst 69cc's per combnatie.Hiermee kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn en we denken ook nog eens aan het milieu!

LZV’s maken het mogelijk om de uitstoot van CO2 en de kosten voor de logistieke keten te reduceren en de verkeersdruk te verminderen. 2 LZV’s vervangen in de praktijk 3 reguliere voertuigcombinaties.

meer »

Starroses opnieuw winnaar

Beursbezoekers van de FloraHolland Aalsmeer Market hebben de stand van Star Roses en Satter Orchids verkozen tot origineelste stand op de beurs. Een vakjury had acht stands genomineerd waarop bezoekers hun stem konden uitbrengen

meer »

Menglijn operationeel

Onlangs is er een nieuwe menglijn in gebruik genomen. Dit nieuwe ontwerp kan tot 6500 planten per uur verwerken, waarbij met maximaal 12 variëteiten gewerkt kan worden.

meer »